Aandacht voor algoritmes; een digitaal event

Op 28 januari 2021 organiseert de Algemene Rekenkamer een digitaal event in het kader van het rapport ‘aandacht voor algoritmes’, dat op 26 januari gepubliceerd zal worden. Tijdens dit digitale event zullen de belangrijkste bevindingen uit het rapport worden toegelicht en zullen we hierover met diverse betrokken partijen van gedachten wisselen.

Het programma bestaat mede uit een rondetafel gesprek met onder andere Kees Verhoeven (Tweede Kamerlid, D66), Bart de Jongh (Auditdienst Rijk, wnd. Directeur Kennis & Ontwikkeling) en Mona de Boer (Partner PwC).

Interesse? Aanmelden voor dit digitale congres kan tot 25 januari 2021 via deze link.

Titel: Aandacht voor algoritmes

Datum: 28 januari 2021

Tijd: 13:15 tot 16:30

Vorm: Digitaal event

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met de organisatie van dit digitale event via congresalgoritmes@rekenkamer.nl.