Website Algemene Rekenkamer vernieuwd

De website van de Algemene Rekenkamer (www.rekenkamer.nl)  is sinds 3 juli 2017 geheel vernieuwd. Door een vereenvoudigde navigatie en informatiestructuur is het veel makkelijker om informatie te vinden op de website. Daarnaast is de site gemoderniseerd en is deze nu ook geschikt om te bekijken op tablet en telefoon.

Op de nieuwe site is meer ruimte voor beeld (fotografie, datavisualisatie, video).  Alle publicaties en nieuwsberichten zijn terug te vinden via een overzichtelijke lijst met onderwerpen. Ook de manier waarop we onze publicaties op de website presenteren is vernieuwd;  de vraag van onze bezoekers staat daarbij zo veel mogelijk centraal.

In 2016 waren we al overgestapt op digitale, toegankelijke rapporten, die geschikt gemaakt zijn om vanaf het scherm gelezen te worden. Onze digitale rapporten verspreiden we nu niet meer in gedrukte vorm. Ze kunnen gedownload worden van de website en eventueel geprint.

Op de nieuwe website zijn de onderzoekspublicaties vanaf 2012 opgenomen. Publicaties van voor 2012 zijn handig terug te vinden via de archiefpagina op de site of via het online webarchief